Logotype Sveriges Förenade Filmstudios

Årsmöte SFF

Eventdatum: 2017-04-22 - 2017-04-22

Filmstudior anslutna till Sveriges Förenade Filmstudios inbjuds härmed till årsmöte. Utöver förhandlingar blir det utdelning av SFF:s filmpris, filmvisningar samt god mat och dryck!

SFF bjuder en representant (röstberättigad) från varje filmstudio på resa och mat. Men, kom gärna fler, SFF bjuder på filmerna och maten för de icke-röstberättigade.

Årsmöteshandlingar
Verksamhetsberättelse, ekonomiskt berättelse samt revisionsberättelse skickas till ordföranden i varje filmstudio senast två veckor innan årsmötet. Handlingarna kommer också läggas upp på denna anmälningssidan när de är klara.

Resekostnader
SFF betalar resa, 2:a klass tåg tur och retur samt i förekommande fall sovvagnsbiljett för röstberättigade ledamöter. Logi svarar deltagarna själva för.

Måltider
SFF bjuder såväl röstberättigade som icke röstberättigade deltagare på lunch och middag. Måltiderna serveras i Filmhuset Restaurant.

Anmälan
Anmäl er till årsmötet genom formuläret nedan. En person kan anmälas som röstberättigad, flera som icke-röstberättigad. Muntlig anmälan i samband med årsmötet går inte att göra.

Rösträtt
Rösträtt har endast den deltagare som skriftligen anmälts av sin filmstudio, kommer till uppropet samt är närvarande under hela årsmötesförhandlingarna.

Reseräkning
Reseräkning skall lämnas på lördagen i samband med årsmötet och går inte att skicka in i efterhand. Endast röstberättigade deltagare som stannar under hela årsmötet erhåller reseersättning.

Filmprogram
Utöver årsmötesförhandlingarna blir det filmvisningar enligt preliminärt program. Titlarna är ännu ej
bestämda.

OSA
Sista anmälningsdag är 11 april

Anmälningar och uppdatering av material sker via följande sida

SFF Årsmötelänk till annan webbplats

Hitta en filmstudio nära dig!

Vi finns på närmare 100 orter i Sverige
Läs mer

Starta en filmstudio!

Så här gör du. Läs mer

Läs om SFF:s arrangemang! Läs mer

Kontakt

Sveriges Förenade Filmstudios
(Swedish Federation of Film Societies)

Filmhuset, Borgvägen, Box 27126
102 52 Stockholm
Sweden

Kontakt

Telefon: +46 8 665 11 00,
Fax: +46 8 666 37 48
E-post: sff@sff-filmstudios.org
Webb: www.sff-filmstudios.org