Logotype Sveriges Förenade Filmstudios

Informationsvisningar 2017

SFF:s informationsvisningar är en möjlighet för styrelser och filmväljare i lokala filmstudior att se intressant film, ny som gammal, och inspireras till kommande program.

 

VAD INGÅR

Er ackreditering kostar 800 kronor för hela evenemanget och gäller som inträdde till alla filmvisningar. Platserna är fria. På visningarna i Bio Victor finns det alltid plats men till visningarna i Bio Mauritz, som har 133 platser, kan det rent teoretiskt bli fullt. Då är det först till kvarn som gäller...

Förutom inträde till filmerna så ingår mat och fika under helgdagarna. Under vardagarna bjuds inte på mat men ackrediterade får rabatt på mat i Filmhusets restaurang.

PROGRAM

Programmet är klart!

Slutgiltigt schema samt texter om filmerna finns nedan. Tryckt program kommer att finnas vid incheckning på Infovisningarna.

Schema Infovisningar 2017 PDF(pdf)
Om filmerna - ProgramtexterPDF (pdf)

Ni kan också läsa om filmerna här.

ANMÄLAN

Vi testar i år möjligheten att köpa dagbiljetter. Ni kan alltså välja att köpa en biljett som gäller för alla dagar eller om ni endast har möjlighet att närvara under en eller två dagar så finns det alltså möjlighet att köpa dagspass. Eftersom vi bjuder på mat under helgen (av praktiska skäl) så är helgbiljetterna dyrare. OBS! Biljetterna är personliga och går inte att dela på.

Anmälan alla dagarlänk till annan webbplats (800 kronor)

Anmälan dagbiljetterlänk till annan webbplats (150 - 500 kronor)


Extra info - ingen musikfestival

Vissa år har SFF:s informationsvisningar arrangerats samma helg som en stor musikfestival på Gärdet utanför Filmhuset. I år finns ingen sådan krock. Musikfestivalen arrangeras helgen innan.

Kontakt

Allmänt: Per Eriksson, 08-665 12 30
Filmbokning: Tomas Tengmark, 08-665 12 31
Epost: förnamn (snabel-a) filmstudio.se

Adress

Sveriges Förenade Filmstudios (Swedish Federation of Film Societies)
Filmhuset, Borgvägen, Box 27126. 102 52 Stockholm, Sweden
Telefon: 08-665 11 00 (vx)